Søg
  • 1-3 dages levering

  • Anmeldelser 4.7 / 5

  • 900.000+ glade kunder

  • 1-3 dages levering

  • Anmeldelser 4.7/5

Leveringsinformation

Leveringstid
Ordrer, der kommer ind på hverdage før kl. 16:00, sendes afsted samme dag. Normalt er leveringstiden 1 dag efter, at din ordre har forladt vores lager.

Vi gør altid vores bedste for at få din ordre frem så hurtigt som muligt.

Forventet leveringstid PostNord:
1-2 arbejdsdage til postnumre under 4999* (Sjælland)
1-3 arbejdsdage til postnumre over 5000 (Fyn og Jylland), samt *Bornholm (3700-3799) og områder med tyndt befolkede eller landpost

Ordrebekræftelse
En ordrebekræftelse sendes via e-mail, når købet er afsluttet. Der finder I al information vedrørende jeres bestilling. Hvis der opstår problemer med bestillingen, er I meget velkomne til at e-maile os på kundeservice@partyhallen.dk. Kundeservice er åben mellem 10.00 - 18.00 på hverdage. Hvis I vælger at sende en e-mail, kan I skrive jeres ordrenummer i emnelinjen eller svare direkte på ordrebekræftelsen, så kan vi hjælpe jer endnu hurtigere.

Fragtalternativer:

I kassen har I mulighed for at vælge mellem flere forskellige alternativer for levering af jeres bestilling, mere detaljeret information for hvert fragtalternativ findes nedenfor samt i kassen.

PostNord 1-2 dage
Ved leveringsvalget PostNord 1-2 dage tillægges fragt på 35 kr, fragtfrit ved køb over 499 kr. Leveringstid 1-2 dage.

Firmalevering 1-2 dage
Ved firmalevering tillægges fragt på 39 kr. Vi afsender jeres ordre med PostNord DPD Firmapakke. Leveringen sker på hverdage op til kl. 17.00. Pakken leveres da direkte til den angivne adresse. Leveringstid 1-2 dage. Bemærk venligst, at der ikke foretages telefonisk besked om levering.

Budbee Home 2-3 dage
For Budbee Hjemmelevering er fragtomkostningen 49 kr. Pakken leveres hjemme og ankommer indenfor 2-3 arbejdsdage. Leverancer sker mellem 16.00 - 23.00. I får beskeder på mobilen fra Budbee, hvor I kan se hvilken tid budet forventes at ankomme og om I ønsker at ændre denne tid.

Budbee Box 2-3 dage
For Budbee Box er fragtomkostningen 39 kr. Straks din ordre er afhentet fra vores lager, modtager du en sms. Når pakken er klar til afhentning i Budbee Box-skabet, modtager du endnu en sms med åbningskoden. Identifikation med Mobil BankID kan blive påkrævet. Opholdstiden er 7 dage med mulighed for forlængelse. Kontakt Budbee for yderligere information. Handler du for mere end 499 kr, dækker vi fragtomkostningerne. Leveringstid 2-3 dage

Instabox Home 2-3 dage
59 kr. Fri fragt ved køb over 499 kr. Din ordre leveres direkte til din dør med Instabox, og du vil modtage notifikationer og valgmuligheder via SMS. Levering inden for 2-3 dage.

Instabox Pakkeboks 2-3 dage
49 kr. Fri fragt ved køb over 499 kr. Leveres med Instabox til pakkeskab. Nemt afhent pakken med en kode, der sendes via SMS. Levering inden for 2-3 dage.

Bedømmelser

Læs vores anmeldelser på Google. Vi får ofte at vide at vi har hurtige leveringer og beskedne vilkår.
Se hvad vores kunder faktisk synes om os.

  • Google Prisjakt Anmeldelser: 4.7 Stjerne
    4.7 / 5